Varjenje

TIG in MIG/MAG varjenje

Že več kot 20 let služimo strankam v več panogah, vključno z industrijsko avtomatizacijo, raziskovalnimi inštituti (pospeševalniki), predelavo hrane, farmacevtsko in letalsko industrijo ter veliko več.

Nudimo varjenje vseh vrst jekla, aluminija, titana, specialnih zlitin in drugih materialov. Varjenje poteka po TIG in MIG/MAG postopku. Varimo različne dimenzije in oblike vseh zgoraj omenjenih kovin. Sem spadajo tudi manjše konstrukcije. Izdelujemo različne izdelke in profile glede na vaše načrte.

Naši varilci so certificirani za TIG in MIG/MAG varjenje po standardih SIST EN ISO 9606-2:2005 in SIST EN ISO 9606-1:2018.

Lasersko varjenje

Podjetje Žust-Al d.o.o. je specializirano za visokotehnološko lasersko varjenje v številnih pomembnih industrijah, vključno z znanstveno, vesoljsko, farmacevtsko in prehrambeno industrijo. Naša strokovnost in izkušnje nas postavljajo v vodilni položaj pri zagotavljanju vrhunskih storitev laserskega varjenja, ki ustrezajo najvišjim standardom in zahtevam strank.

Ne glede kaj iščete v zvezi z varjenjem, boste našli zmožnosti, ekipo, opremo, znanje in izkušnje, ki jih potrebujete, v podjetju Žust-Al d.o.o.. Pripravljeni smo sodelovati tudi na bolj specifičnih projektih, vključno s serijsko proizvodnjo. Poleg varjenja novih konstrukcij, smo specializirani še za popravljanje ali obnavljanje starih ter poškodovanih konstrukcij.

  • Varjenje #1

  • Varjenje #2

  • Varjenje #3

V kolikor imate potrebe po izdelavi proizvodov po predhodno izdelani dokumentaciji, ali želite, da s skupnim znanjem poiščemo optimalne rešitve, vas vabimo, da nam pošljete svoje povpraševanje.